Workshop

Jezelf een keer helemaal onderdompelen in de wereld die chocolade heet? Dat kan bij een chocolade workshop van De Bonte Koe. In een sfeervolle ruimte gaat u drie uur lang zelf aan de slag met het maken van bonbons en andere lekkernijen.

Wat houdt de workshop in?
Na ontvangst met koffie, thee en chocolade volgt een korte uitleg over de verwerking van boon tot cacao. Daarna gaat u zelf aan het werk. Onder leiding van een chocolatier en een assistente maakt u bonbons, truffels en een chocoladeschaaltje. Kilo’s chocolade worden verwerkt tot handzame bonbons in de meest uiteenlopende vormen. Als kers op het gebakje leert u hoe u versieringen op moet spuiten. Het eindresultaat gaat prachtig verpakt mee naar huis.

Dag, tijd en locatie zaterdagmiddag-workshop
Zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur aan de Lange Haven in Schiedam óf aan de Delftsevaart in Rotterdam. Let op: de workshop in Rotterdam is minder geschikt voor personen die moeilijk ter been zijn omdat u hier een trap op moet.

Workshops voor groepen en bedrijven
Voor groepen en bedrijven verzorgen wij workshops op het door u gewenste tijdstip met een programma wat naar uw wens samengesteld kan worden. Eerst vergaderen? Een combinatie met een lunch?  Bijna alles is mogelijk. Bel 010 – 473 27 51 of stuur een mail naar info@debontekoe.nl.

Boekingen zaterdagmiddag-workshop
Voor de zaterdagmiddag-workshop kunt u zelf reserveren: ga naar de pagina workshops & masterclasses om alle zaterdagmiddagen te bekijken waarop de workshops  in Rotterdam of Schiedam worden gegeven en boek op de door u gewenste datum en locatie. Komt u er niet helemaal uit, heeft u vragen óf speciale wensen? Bel 010 – 473 27 51 of stuur een mail naar info@debontekoe.nl.

Kosten
De kosten voor de zaterdagmiddag-workshop bedragen €45,- per persoon.

Cadeaubon
Wilt u een workshop cadeau doen? Bestel een workshop-cadeaubon in de webshop en reserveer een datum en locatie via 010 – 473 27 51.

Annuleren
Bij annulering uiterlijk 2 weken voor de cursusdatum wordt het bedrag geretourneerd. Bij annulering binnen 2 weken voor de cursusdatum is de betaling definitief.

Informatie 
U moet u er rekening mee houden dat u gedurende de cursus staand aan het werk zult zijn. Er zijn krukken aanwezig voor diegene die om welke reden dan ook een steuntje nodig hebben. Maak ons dit van tevoren s.v.p. kenbaar. Moeilijk ter been? De workshop in Rotterdam is dan waarschijnlijk minder geschikt omdat u hier een trap op moet. Rolstoelgebonden? Andere speciale wensen? Maak ons dit s.v.p. van tevoren kenbaar, dan zullen we hier rekening mee houden. Bel 010-4732751 of stuur een mail naar info@debontekoe.nl.

Agenda

Zaterdagmiddag-workshop

Dag en tijd Zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Locaties: let op! vestiging in Schiedam  óf vestiging... meer

Groepen en bedrijven

Verjaardag, vrijgezellenfeest of een uitje met de zaak? Doe een workshop in het door u gewenste format op de door u gewenste datum en het door u gewenste tijdstip. meer