Chocolade workshop

Wat houdt een chocolade-workshop in?
Jezelf een keer helemaal onderdompelen in de wereld die chocolade heet?  Dat kan bij een workshop van De Bonte Koe. In een sfeervolle ruimte gaat u zelf aan de slag met het maken van bonbons of macarons.
Na ontvangst met koffie, thee en chocolade volgt een korte uitleg over de verwerking van boon tot cacao. Daarna gaat u zelf aan het werk. Onder leiding van een chocolatier en een assistente maakt u bonbons, truffels en een chocoladeschaaltje. Kilo’s chocolade worden verwerkt tot handzame bonbons in de meest uiteenlopende vormen. Als kers op het gebakje leert u hoe u versieringen op moet spuiten. Het eindresultaat gaat prachtig verpakt mee naar huis. We geven ook kind/ouder workshops. Voor meer info zie de kalender.

Wat houdt een cursus macaron-maken in?
Tijdens de workshop leer je een volledige macaron maken. Aan het begin van de workshop zal de uitgereikte receptuur besproken worden. Eerst maken we de vulling van de macaron, de ganache. U kiest zelf welke smaak ganache u gaat maken. Daarna maakt u een eigen gekozen kleur koekjes. Als de twee componenten af zijn, zet u ze in elkaar en neemt u ze mee naar huis. Zorg voor gemakkelijke kleding en schoenen. Tijdens de workshop is er geen gelegenheid om te zitten.

Wat houdt een kind/ouder workshops in?
Gedurende de workshop wordt alles over chocolade uitgelegd en kunnen jullie zelf aan de slag met bonbons en garneren. Na afloop mag alles mee naar huis! Een ticket voor 40 euro is een combiticket en geeft toegang voor één volwassene en één kind. Losse tickets voor een kind zijn 15 euro. Kinderen moeten deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Kijk voor de actuele tijden en data in de workshop kalender.

Prijzen
Prijs voor de 3 uur durende chocolade workshop is 47,00 per persoon. Prijs voor de 2 uur durende chocolade workshop is €36,- per persoon. (De 3 uur durende chocolade workshop is inclusief truffels maken). Prijs voor de 3 uur durende macaron workshop is 75,00 per persoon.

Workshop reserveren
De workshops kunt u zelf reserveren: Komt u er niet helemaal uit, heeft u vragen óf speciale wensen? Bel 010 – 473 27 51 of stuur een mail naar info@debontekoe.nl.

Reserveer nu!

Cadeaubon
Iemand een onvergetelijk cadeau geven? Een chocolade cadeaubon geeft toegang tot een twee of drie uur durende chocoladeworkshop in Rotterdam, Schiedam of Den Haag. Onder leiding van een chocolatier en een assistente worden er bonbons en een chocoladeschaaltje gemaakt. De cadeaubon kan gelijk naar de gelukkige ontvanger gestuurd worden. Het is ook mogelijk om de bon eerst naar u zelf te mailen. Bij het online boeken van een workshop kan de code van de cadeaubon ingevuld worden.

De cadeaubon is hier in de webshop te koop.

Annuleren
Bij annulering uiterlijk 2 weken voor de cursusdatum wordt het bedrag geretourneerd. Bij annulering binnen 2 weken voor de cursusdatum is de betaling definitief.

Informatie
U moet er rekening mee houden dat u gedurende de cursus staand aan het werk zult zijn. Ons advies is om gemakkelijke kleding en platte schoenen te dragen. Er zijn krukken aanwezig voor diegene die om welke reden dan ook een steuntje nodig hebben. Maak ons dit van tevoren s.v.p. kenbaar. Moeilijk ter been? De workshop in Rotterdam is dan waarschijnlijk minder geschikt omdat u hier een trap op moet. Rolstoelgebonden? Andere speciale wensen? Maak ons dit s.v.p. van tevoren kenbaar, dan zullen we hier rekening mee houden. Bel 010-4732751 of stuur een mail naar info@debontekoe.nl.

Workshops voor groepen en bedrijven
Voor groepen en bedrijven verzorgen wij workshops op het door u gewenste tijdstip met een programma wat naar uw wens samengesteld kan worden. Eerst vergaderen? Een combinatie met een lunch?  Bijna alles is mogelijk. Bel 010 – 473 27 51 of stuur een mail naar info@debontekoe.nl.

Bekijk alle workshops

Sluiten