Workshop

Jezelf een keer helemaal onderdompelen in de wereld die chocolade heet? Dat kan bij een chocolade workshop van De Bonte Koe. In een sfeervolle ruimte gaat u drie uur lang zelf aan de slag met het maken van bonbons en andere lekkernijen.

Wat houdt de workshop in?
Na ontvangst met koffie, thee en chocolade volgt een korte uitleg over de verwerking van boon tot cacao. Daarna gaat u zelf aan het werk. Onder leiding van een chocolatier en een assistente maakt u bonbons, truffels en een chocoladeschaaltje. Kilo’s chocolade worden verwerkt tot handzame bonbons in de meest uiteenlopende vormen. Als kers op het gebakje leert u hoe u versieringen op moet spuiten. De eindresultaten gaan prachtig verpakt mee naar huis.

Dag, tijd en locatie zaterdagmiddag-workshop
Zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur op de locatie Lange Haven Schiedam óf Delftsevaart Rotterdam.

Workshops voor groepen en bedrijven
Voor groepen en bedrijven verzorgen wij workshops op het door u gewenste tijdstip met een programma wat naar uw wens samengesteld kan worden. Eerst vergaderen? Een combinatie met een lunch? Een accordeonist? Chocoladeharten maken? Bijna alles is mogelijk.

Reserveren en informatie
Bel 010 – 473 27 51 of stuur een mail naar info@debontekoe.nl.

Kosten
De kosten voor de zaterdagmiddag-workshop bedragen €45,- per persoon.

Betaalwijze
Zonder tegenbericht geldt uw reservering 8 dagen. U dient het bedrag na reservering binnen 8 dagen over te maken op ons bankrekeningnummer NL26 ABNA 0606252614 o.v.v. naam cursist en datum workshop. Of U kunt het bedrag binnen 8 dagen in de winkel betalen. Als het bedrag niet binnen 8 dagen betaald is, vervalt de reservering. Bij annulering uiterlijk 2 weken voor de workshop, wordt het bedrag geretourneerd. Na deze 2 weken is het bedrag definitief.

Informatie
Bij onze workshops moet u er rekening mee houden dat u staand aan het werk zult zijn. Er is een gelimiteerd aantal krukken aanwezig voor degene die om welke reden dan ook een steuntje nodig hebben, maar geef dit bij de reservering wel even aan. Iemand moeilijk ter been? Rolstoelgebonden? Geef dit ook allemaal even aan bij het maken van de reservering dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Workshop cadeau doen
U kunt ook een chocoladeworkshop cadeau geven. Via onze webshop kunt u een cadeaubon bestellen en desgewenst zonder verzendkosten naar iemand laten opsturen.

Agenda

Zaterdagmiddag-workshop

Dag en tijd Zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Locaties: let op! vestiging in Schiedam  óf vestiging... meer

Groepen en bedrijven

Verjaardag, vrijgezellenfeest of een uitje met de zaak? Doe een workshop in het door u gewenste format op de door u gewenste datum en het door u gewenste tijdstip. meer