Workshop

Jezelf een keer helemaal onderdompelen in de wereld die chocolade heet of leren hoe je macarons moet maken?  Dat kan bij een workshop van De Bonte Koe. In een sfeervolle ruimte gaat u zelf aan de slag met het maken van bonbons of macarons.

Wat houdt de chocolade-workshop in?

Na ontvangst met koffie, thee en chocolade volgt een korte uitleg over de verwerking van boon tot cacao. Daarna gaat u zelf aan het werk. Onder leiding van een chocolatier en een assistente maakt u bonbons, truffels en een chocoladeschaaltje. Kilo’s chocolade worden verwerkt tot handzame bonbons in de meest uiteenlopende vormen. Als kers op het gebakje leert u hoe u versieringen op moet spuiten. Het eindresultaat gaat prachtig verpakt mee naar huis.

Dag, tijd en locatie chocolade-workshops

De chocolade workshops worden gegeven op zaterdagmorgen of zaterdagmiddag aan de Lange Haven in Schiedam óf aan de Delftsevaart in Rotterdam. Let op: de workshop in Rotterdam is minder geschikt voor personen die moeilijk ter been zijn omdat u hier een trap op moet.

Wat houdt een cursus macaron-maken in?

Tijdens de workshop leer je een volledige macaron maken. Aan het begin van de workshop zal de uitgereikte receptuur besproken worden. Eerst maken we de vulling van de macaron, de ganache. U kiest zelf welke smaak ganache u gaat maken. Daarna maakt u een eigen gekozen kleur koekjes. Als de twee componenten af zijn, zet u ze in elkaar en neemt u ze mee naar huis. Zorg voor gemakkelijke kleding en schoenen. Tijdens de workshop is er geen gelegenheid om te zitten.

Dag, tijd en locatie workshops macaron-maken

De workshops macaron-maken worden gegeven op zaterdagmiddag aan de Lange Haven in Schiedam.

Workshops voor groepen en bedrijven

Voor groepen en bedrijven verzorgen wij workshops op het door u gewenste tijdstip met een programma wat naar uw wens samengesteld kan worden. Eerst vergaderen? Een combinatie met een lunch?  Bijna alles is mogelijk. Bel 010 – 473 27 51 of stuur een mail naar info@debontekoe.nl.

Boekingen workshop

De workshops kunt u zelf reserveren: ga naar de pagina workshops & masterclasses om alle workshops en data te bekijken. Komt u er niet helemaal uit, heeft u vragen óf speciale wensen? Bel 010 – 473 27 51 of stuur een mail naar info@debontekoe.nl.

Kosten

De kosten voor de zaterdagmiddag-workshop bonbon-maken bedragen €45,- per persoon, de zaterdagochtend-workshop bonbon-maken €35,- per persoon en de cursus makaron-maken €55,- per persoon.

Cadeaubon

Wilt u een workshop cadeau doen? Bestel een workshop-cadeaubon in de webshop en reserveer een datum en locatie via 010 – 473 27 51.

Annuleren

Bij annulering uiterlijk 2 weken voor de cursusdatum wordt het bedrag geretourneerd. Bij annulering binnen 2 weken voor de cursusdatum is de betaling definitief.

Informatie 

U moet er rekening mee houden dat u gedurende de cursus staand aan het werk zult zijn. Ons advies is om gemakkelijke kleding en platte schoenen te dragen. Er zijn krukken aanwezig voor diegene die om welke reden dan ook een steuntje nodig hebben. Maak ons dit van tevoren s.v.p. kenbaar. Moeilijk ter been? De workshop in Rotterdam is dan waarschijnlijk minder geschikt omdat u hier een trap op moet. Rolstoelgebonden? Andere speciale wensen? Maak ons dit s.v.p. van tevoren kenbaar, dan zullen we hier rekening mee houden. Bel 010-4732751 of stuur een mail naar info@debontekoe.nl.

Agenda

Workshop Macaron-maken

Dag en tijd Zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Locaties Vestiging Schiedam Ga naar de pagina workshops &... meer

Groepen en bedrijven

Verjaardag, vrijgezellenfeest of een uitje met de zaak? Doe een workshop in het door u gewenste format op de door u gewenste datum en het door u gewenste tijdstip. meer