Vergaderen

Ooit gedacht aan het organiseren van een vergadering in een heerlijke omgeving?
Zowel aan de historische Lange Haven in Schiedam als in hartje Rotterdam bieden wij u inspirerende mogelijkheden voor 10 tot 20 personen om in stijl te vergaderen. Vergaderen bij De Bonte Koe heeft vele extra’s. Niet alleen kunt u tijdens de bijeenkomst genieten van onze chocoladeprodukten, maar ook voor een heerlijke lunch draaien wij onze hand niet om. Daarbij kunt u de vergadering desgewenst combineren met een workshop waarin u onder leiding van één van onze chocolatiers gezamenlijk aan de slag gaat om bonbons te maken. Onze chocolade verzacht, onze espresso verkwikt, onze workshops verbroederen. Hèt recept voor een optimaal resultaat.

 

 

Locaties
Lange Haven 54  3111 CH   Schiedam
Delfsevaart 26  3011 HL  Rotterdam

foto: Geert Van Hertum
www.geertvanhertum.be

Meer informatie
Voor meer informatie of reservering kunt u bellen naar: 010-4732751 of mailen naar info@debontekoe.nl.

Routebeschrijving
Lange Haven Schiedam
Parkeren is mogelijk aan de Lange Haven, maar gemakkelijker in de parkeergarage De Nieuwe Passage aan de Koemarkt (open tot 18.00 uur) of in de parkeergarage ABC, Kreupelstraat 27 (open tot 22.00 uur). Vanaf de parkeergarage is het respectievelijk 5 en 10 minuten lopen naar De Bonte Koe. Vanaf het trein- en metrostation Schiedam Centrum is het ongeveer 15 minuten lopen. De dichtstbijzijnde tramhalte is op de Koemarkt. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar De Bonte Koe.

Delftsevaart Rotterdam
De Delftsevaart is een zijstraat van de Meent. De Bonte Koe zit schuin tegenover brasserie Dudok, achter de bloemenstal op de brug. Rondom kan op straat geparkeerd worden (betalen kan alleen met chipknip en creditcard). De dichtsbijzijnde parkeergarage is Sint Jacobsplaats aan de Binnenrotte 15 (24 uur per dag open). De dichtsbijzijnde tramhalte is Pompenburg, de dichtsbijzijnde metrohalte Stadhuis. Van beide haltes is het 5 minuten lopen naar De Bonte Koe.

Sluiten