Vragen?

Veel gestelde vragen:

Hoe reserveer ik een workshop?
Ga naar onze workshop kalender, klik op een datum, klik op reserveer. Na betaling ontvangt u twee mails. (Een met de betalingsbevestiging, een met de tickets.)

Is de ambachtelijke chocolade van De Bonte Koe glutenvrij?
Onze chocolade is glutenvrij. Behalve onze suikervrije chocolade.

Is de ambachtelijke chocolade van De Bonte Koe lactose vrij?
Pure chocolade bevat weinig tot geen melk, maar wij gebruiken dezelfde machines en mallen voor het verwerken van zowel pure- als melkchocolade, dus in alle produkten kunnen sporen van melk inzitten.

Is de ambachtelijke chocolade van De Bonte Koe fairtrade?
Wij zijn lid van de Cocoa Horizons Foundation. De Cocoa Horizons Foundation is zeer transparant over de productie van de cacao. Zo weten wij zeker dat de juiste mensen die betrokken zijn bij de productie van cacao, steun in de vorm van geld en educatie krijgen. Voor meer informatie klik op:

cocoa horizons

Wat is de houdbaarheid van de ambachtelijke chocolade van De Bonte Koe?
Onze massieve chocolade is zeker 3 maanden houdbaar. In de bonbons en bouchées worden verse vullingen verwerkt die maximaal vier weken houdbaar zijn.

Hoe kan ambachtelijke chocolade van De Bonte Koe het best bewaard worden?
Chocolade kunt u het beste buiten de koelkast bewaren omdat er anders condensvorming ontstaat op de chocolade. Eén van de eigenschappen van chocolade is dat het snel geuren en smaken opneemt, dus u kunt uw chocolade het beste op kamertemperatuur, niet in direct zonlicht en niet in directe omgeving van bijvoorbeeld zeepprodukten bewaren.

Heeft De Bonte Koe ook suikervrije chocolade?
Suikervrije chocolade is te krijgen in massieve vorm in de smaken melk en puur.

Hoeveel procent cacaomassa bevat de chocolade van De Bonte Koe?
Onze pure chocolade bevat 54,4% cacaomassa, de melk chocolade 30,7% en de witte chocolade 26.1%. Daarnaast verkopen we ook Grand Cru (extra pure) chocolade met 80% cacaomassa.

Sluiten