Tea Room

Bij onze vestigingen in Schiedam en Rotterdam kunt u genieten van heerlijke bonbons met een kopje koffie of een beker warme chocoladedrank, maar daarnaast verzorgen wij ook de leukste chocolate tea en chocolade fondue.

Chocolate tea
Zin in een heerlijke high tea? Dan zit u bij ons nog beter met de chocolate tea. De verrukkelijkste zoete traktatie. Met onder andere chocolade taart, onze bouchées, truffels en fruit van het seizoen ondergedompeld in chocolade. Kom in het historische Schiedam of het bruisende centrum van Rotterdam heerlijk genieten. De kosten voor de chocolate tea bedragen €16,50 per persoon. Graag vooraf reserveren, dat kan telefonisch of per mail info@debontekoe.nl.

Chocolade fondue
Dip zoetigheden als lange vingers of marshmellows in vloeibare chocolade. Bent u meer van het fruit? Dan kunt u seizoensfruit onderdompelen. Loopt het water u nu al in de mond? Kom dan snel naar onze winkel in Schiedam of Rotterdam – Centrum. De kosten voor de chocolade fondue bedragen €12,50 voor een bordje vol lekkers. Graag vooraf reserveren, dat kan telefonisch of per mail info@debontekoe.nl.

 

Sluiten